Recenze na naši práci

Průměrné hodnocení našich úklidů:

18.89/5
18.89
Zanechte svůj názor
Všechno je super, skvělý uklízeč ! Díky
5
5
Marek Navrátil 08/01/2022
Marku, jsme velmi vděční za vaši zpětnou vazbu! Jsme rádi, že se vám naše služby líbí)
Уберём
Manažer 20/07/2022
Dobrý den, dnes mi uklízela krásná dívka Elizaveta Moseychenko. Velmi pěkná dívka a úklid je prostě nad rámec chvály. Děkujeme vaši firmě za skvělé úklidové pracovníky, kteří jsou profesionálové. OHAYNO se hodí vždy, když nemáte čas nebo chuť😆 uklízet.
5
5
Julie 08/01/2022
Julie, moc vám děkujeme za vaše milá slova! Jsme připraveni vás kdykoli z úklidu vysvobodit.
Уберём
Manažer 20/07/2022
06.01.2022 Inna dokonale vyčistila, díky za kvalitní obsluhu)
5
5
Filip Doležal 08/01/2022
Jsme velmi rádi, když jste s úklidem spokojeni! Děkujeme za důvěru!
Уберём
Manažer 20/07/2022
Děkujeme za úklidové služby Elizavetě Moseychenko. Velmi kvalitně a rychle. Uklízečka je příjemná a velmi pečlivá.
5
5
Roman Musil 07/01/2022
Romane, jsme rádi, když máte čisto! Děkujeme vám za důvěru a těšíme se na příští úklid)
Уберём
Manažer 20/07/2022
Je to první pracovník, který umyl povrchy tak důkladně. Spořák byl velmi špinavý - ted perfektní. Nohy stolu, které byly pro nás ostatní nepovšimnutou položkou, byly dokonale čisté. Rychle, čistě, perfektně. Děkuji mnohokrát! Zůstali šíleně šťastní na Silvestra!
5
5
Marie Křížová 31/12/2021
Marie, děkujeme vám za zpětnou vazbu! Velmi si toho vážíme a těší nás, když se vám úklid líbil! Čistota před Novým rokem je velmi důležitá.
Уберём
Manažer 20/07/2022
Všechno je skvělé, díky)
5
5
Kateřina Němcová 30/12/2021
Kateřino, děkuji vám za milá slova!
Уберём
Manažer 20/07/2022

Zanechte svou recenzi

Ваши отзывы реально помогают делать наш сервис лучше. Вся критика или пожелания обращаются в модернизацию и улучшению наших услуг.
Vaše značka:
4/5