Recenze na naši práci

Průměrné hodnocení našich úklidů:

18.89/5
18.89
Zanechte svůj názor
Skvělá firma. Není to poprvé, co jsem se k vám obrátil. Pokaždé můj byt září čistotou!) Rád používám vaše služby!!!)
5
5
Sofie Horáková 03/02/2022
Sofie, děkujeme za důvěru! Vážíme si toho)
Уберём
Manažer 20/07/2022
Děkuji Alle za úklid. Všechno bylo super.
5
5
Jaroslav Hájek 01/02/2022
Máme radost, když jste s úklidem spokojen!
Уберём
Manažer 20/07/2022
Včera nám Elena uklidila byt - výborně! Děkujeme! Ví, co dělá, co má čistit a utírat, zohledňuje požadavky. Jsem spokojená, objednam si další úklid a požádám o příjezd Eleny.
5
5
Tereza 30/01/2022
Terezo, děkujeme za příjemná slova! Už se těšíme na další setkání při úklidu!
Уберём
Редактор 20/07/2022
Dnes jsem si objednala úklid a hned dneska mi ho prodedli! Uklízečka Natalia je velmi příjemná, svou práci odvedla rychle, vše se leskne, vykonala skvělou práci❤️ Zvláštní poděkování za profesionalitu, žádné problémy se spotřebním materiálem, 10/5
5
5
Julie Soboleva 27/01/2022
Julie, jsme moc rádi, že jste byla s úklidem spokojená! Nesmírně si toho vážíme a těšíme se na vás příště!
Уберём
Manažer 20/07/2022
Dobrý den! Včera mi opět uklidila dům uklízečka Vika!) Nemůžu se té čistoty nabažit) Moc děkuji!
5
5
Martina Pospišilová 27/01/2022
Martino, děkujeme za milá slova! Určitě je předáme osobně uklízečce Victorii).
Уберём
Manažer 20/07/2022
Marusych Olga je 10/10
5
5
Zuzka Fialová 20/01/2022
Zuzko, jsme velmi rádi, že se vám úklid líbil!
Уберём
Manažer 20/07/2022
Yulia Tkacheva je ze všech tří uklízeček, které jsme měli, vynikající. Velmi rychlý úklid bez zmatku. Byt nebyl nikdy tak čistý. Děkuji
5
5
Daniel Novák 19/01/2022
Jsme rádi, když je váš dům čistý! Děkujeme za důvěru a těšíme se na další úklid)
Уберём
Manažer 20/07/2022

Zanechte svou recenzi

Ваши отзывы реально помогают делать наш сервис лучше. Вся критика или пожелания обращаются в модернизацию и улучшению наших услуг.
Vaše značka:
4/5